De fem sämsta tatueringar som man ångrar

Det kan finnas många olika anledningar till varför du väljer att tatuera dig. Ofta är du i ett känslomässigt tillstånd när du tar beslutet och ibland tar du beslutet spontant utan eftertanke.

Det kan dock vara värt att fundera en tid innan du väljer att slå till och verkligen skrida till verket med din tatuering. Den ska nämligen följa med dig resten av livet. Om du väljer en plats på kroppen som är väldigt synlig för alla så bör du tänka till lite extra då tatueringen i stort sätt alltid kommer att vara exponerad. Du bör även fundera på om motivet verkligen kommer att kännas aktuellt om 10 år när livet kanske ser annorlunda ut. Tyvärr så kan en tatuering på fel plats göra det svårare att få arbete.

Ansiktet

Ett område som du bör undvika att tatuera är ditt ansikte. Det är ett vanligt område att ångra när det kommer till tatueringar. Ditt ansikte är det första andra personer ser och det kan försvåra livet på många sätt att ha en tatuering just där. En tatuering på händerna likadant eftersom det är något som är svårt att dölja

Namn

Det är mycket vanligt att tatuera in namn på olika platser på kroppen. Det kan handla om familj eller vänner, och ofta en partner. Det är dock alltid en risk att tatuera in din partners namn eftersom du inte vet hur länge förhållandet kommer att hålla. Dessa tatueringar ligger också väldigt högt på listan av dem som personer ångrar.

Budskap

Det går många trender i tatueringar och på 90-talet var det populärt att tatuera in olika budskap så som ”Carpe Diem” eller japanska symboler. Det gäller att hitta en tatuering som känns tidlös. Tänk också var på kroppen du väljer att tatuera något. Med åldern så sträcks huden ut och det är många tatueringar som får en helt annan skepnad med åren.