Förlorade vadslagningar som lett till att någon måste tatuera sig

Tom Hardy i huvudrollen som Venom, Spider-mans fiende nummer ett, är bioaktuell i dagarna. Det många kanske inte vet om denna skådespelaren är att han är en gambler och förlorade ett vad mot Leonardo DiCaprio år 2016. Det var under inspelningen av filmen The Revenant som de slog vad om huruvida Tom Hardy skulle få en Oscar för sin roll i filmen. Hardy trodde inte att han skulle få det, men DiCaprio trodde annorlunda. Den som fick rätt fick välja en tatuering som den andre skulle tatuera in. DiCaprio vann för Tom Hardy fick en Oscar för bästa biträdande manliga roll. Frasen som Hardy tatuerade in på armen var, ”Leo Knows All”.

Förlorade ett vad i presidentvalet, tatuerade Trump på ryggen

I presidentvalet i USA 2016 var där en Bernie Sanders-supporter som var så säker på att Donald Trump skulle förlora att han slog vad. Det skulle han kanske inte ha gjort för vadet bestod av att om Donald Trump vann skulle han tatuera ansiktet till den kommande presidenten på ryggen. Det är tydligt att han är en man som står fast vid sitt ord, för när resultatet stod klart så var det bara en sak att göra, tatuera sig. Det streamades live inför tusentals följare och Zach Cobert från Iowa har sagt senare att han önskar att det var en annan tatuering och inte Donald Trump.

Vadslagning, tatuering och fotboll

Vilken drömsommar vi har haft, fint väder och spännande fotboll. Och inte minst det duktiga svenska fotbollslaget som tog Sverige till en kvartsfinal i VM. För ett fotbollsfan stod det mer på spel, en tatuering. Han förlorade vadet i åttondelsfinalen och fick tatuera in en pokal på underarmen med en text som löd ”Sverige 2018, VM, World cup winner”. Just när det kommer till fotboll är det vanligt att slå vad om tatueringar och klubbmärken är vanliga symboler. Det finns oändligt med historier där både fotbollsspelare och fans lägger sig under nålen för att föreviga fotbollen. Som väl är finns det idag tekniker att ta bort en tatuering.